Search
Close this search box.
,

El Gimnàstica Vilanova suma 11 medalles als Estatals masculins i femenins i Base

El conjunt de la capital del Garraf hi participa amb vuit gimnastes

Les gimnastes de Via Olímpica // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va endur-se 11 medalles en el Campionat d’Espanya Absolut de Gimnàstica Artística Femenina i de Gimnàstica Artística Masculina 2023 i en el Nacional Base GAM.

Les proves es van disputar del 19 al 23 de juliol al Navarra Arena de Pamplona. L’expedició del conjunt de la capital del Garraf van formar-la vuit gimnastes, sis noies i dos nois.

En Via Olímpica 1, Neus Massana es va proclamar Campiona d’Espanya amb un or en la general i en salt i una plata a la barra i a terra.

També va participar en Via Olímpica 1, Ariadna Gol, que va ser 20a de la general i 12a a la barra.


En Via Olímpica 2, Ona Pons va apuntar-se el setè lloc de la classificació general amb un cinquè lloc a terra i paral·leles i una sisena plaça en salt.

En Via Olímpica 3, Gala Martínez va quedar tercera d’Espanya amb un or en salt. Carlota Moreno, per la seva part, va ser subcampiona estatal en Via Olímpica 4 quedant primera a terra. Greta Jasanada va acabar quarta en la general i va endur-se la plata en paral·leles.

D’altra banda, en Base 5 GAM, Oriol Garcia va concloure cinquè de la general tot guanyant l’or en salt i la plata en barra fixa. En la mateixa categoria Edgar Àngel va ser setzè, aconseguint la millor marca en salt amb un merescut sisè lloc.

Comparteix la notícia