Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

El Govern confirma 15 dies més sense competicions no professionals

Les noves restriccions prohibeixen també els entrenaments

El futbol amateur continuarà aturat // G.M.CH.

Era el que s’esperava, però no s’ha confirmat fins aquest migdia. La Generalitat de Catalunya manté la suspensió de la competició no professional a Catalunya durant 15 dies més. La decisió s’emmarca en el nou paquet de mesures que el Govern ha anunciat en la lluita contra la Covid-19.

Així doncs, les lligues de les diferents disciplines s’ajornen ara des de demà, 30 d’octubre, fins al 13 de novembre, ambdós inclosos. Tampoc no es poden jugar compromisos amistosos, com ja s’havia establert en les mesures adoptades el 14 d’octubre.

La novetat de les restriccions és que, a banda dels partits, també estan prohibits els entrenaments en totes les modalitats i categories excepte per als equips que participin en competicions professionals i/o estatals. I és que els gimnasos i instal·lacions esportives han de tancar. Només es mantindran oberts els centres d’alt rendiment i de tecnificació. Sí que es podrà fer esport individual a l’aire lliure.

Segons tot plegat, els dos primers equips del Patí Vilanova, que juguen a l’OK Lliga Plata i a l’OK Lliga Femenina, pertanyents a la Federació Espanyola, continuen quedant exempts de les prohibicions.


Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19