Search
Close this search box.
,

El Gran Premi Pintures Versailles de la Unió Ciclista Vilanova, aquest diumenge

Es tracta d'una competició per a les categories de base

La prova inclou curses de les diferents categories de base // UC VILANOVA

La Unió Ciclista Vilanova organitza aquest diumenge el Gran Premi Pintures Versailles, que engloba les curses Isaac Gálvez en categories de base. La cita és al circuit Cavigel.

A partir de les 10 del matí es disputaran les competicions de la categoria cadet i d’escoles de ciclisme: benjamins, alevins i infantils.

En cadets es correrà la IX edició de la Cursa Isaac Gálvez-Gran Premi Pintures Versailles. Es tracta d’una de les darreres proves del calendari 2021 i és puntuable per la Copa Catalana de la categoria.


Tot seguit, a partir de les 11.45 h, el mateix circuit Cavigel acollirà la XI edició de la Cursa Isaac Gálvez corresponent a les categories de promoció: prebenjamins, benjamins, principiants, alevins i infantils (tant en categoria masculina com femenina).

Malgrat les dificultats provocades per la pandèmia de la Covid-19, aquestes curses tenen com a objectiu promoure la pràctica ciclista entre els joves que s’han mantingut actius aquests dos anys, sempre seguint les mesures d’higiene i seguretat que requereix la situació.

La Unió Ciclista Vilanova té la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Ciclisme en les tasques organitzatives.

Comparteix la notícia