Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

El Hooligans assalta el segon lloc de Primera Divisió i se situa colíder

A Segona A destaca la victòria del Dream Team HQ

Los Legends, equip de Segona B // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


El Hooligans ha assaltat el segon lloc a la Primera Divisió de la Lliga de Futbol 7 del Consell Comarcal del Garraf després de doblegar el FC Rokeros per la mínima, 2-3. Sergi Sánchez (2) i Dídac Pujol van marcar els gols de la victòria. Ara l’equip de David Suñé va colíder juntament amb Los Charrúas, que va descansar.

El Geminis Style va empatar a tres contra el Pizzeria Francesco i ha caigut al quart lloc. A banda del Hooligans, també l’ha superat el Finques Rius, que es va imposar al Bar T.A.C. per 1-4 amb dianes d’Isaac Mudarra, Guillem Pérez, Marc González i Gerard Bastan.A Segona Divisió A el Dream Team HQ va superar The Old Boys per 3-0 en el partit més destacat d’aquesta sisena jornada. Hjalmar Jesús (2) i Abel van repartir-se els tres gols.

Li manté el pols en el coliderat l’Atlètic Ribetà, que va fer valer les dianes de Magí Ferrer i d’Albert Martínez per desfer-se del FC Fisiolab per 2-1.

La Penya Barcelonista continua quarta després de doblegar el FC N.G.Bol per 3-5. Per als balugranes va brillar amb llum pròpia Àlex Garcia, autor d’un pòquer de gols. També va marcar Marc Ríos.A Segona B el líder ECO Recasens-Sports Bar Sitges ha tornat a agafar avantatge al capdavant de la taula després de fer els deures amb un triomf per 3-1 sobre Los Legends. Les dianes del triomf van ser obra d’Abdon Vidal (2) i d’Ignacio Castaño.

L’Apóstoles FC ha pres el segon lloc a l’Inter de Puerto Alegre en guanyar el duel entre tots dos per 3-4 amb gols de Carlos, Sergi, Ferran i José David.


PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal