Search
Close this search box.

El jove Aleix Ferrer deixa el Patí Vilanova i marxa al Cerdanyola

"Aquí no tenia els minuts que desitjava, soc júnior i necessito jugar per continuar millorant", explica

Aleix Ferrer, en un partit d'aquesta temporada amb el primer equip del Patí // G.M.CH.

Aleix Ferrer, jove jugador vilanoví de 18 anys, deixa la disciplina del Patí Vilanova per marxar al Cerdanyola. Ho fa a la recerca de minuts i amb ganes de recuperar la confiança que ha perdut aquesta temporada, segons afirma ell mateix.

“M’han fet una proposta per jugar amb els equips júnior i de Nacional Catalana a més de poder entrenar i qui sap, potser tenir protagonisme amb l’equip d’OK Plata del Cerdanyola. Aquí no tenia els minuts que desitjava. Soc júnior i necessito jugar per créixer i continuar millorant com a jugador”, explica.

L’oferta del Cerdanyola li ha arribat aquesta mateixa setmana. “M’ha costat molt prendre la decisió de marxar de Vilanova, ja que és casa meva, però ara ho necessito. Ja ho he posat a les xarxes socials: no és un adeu, és un fins aviat”, afirma Aleix Ferrer. El segon equip del Cerdanyola és el pròxim rival del Patí aquest diumenge, però el vilanoví encara no jugarà amb els vallesans.

El jugador, un més de la nissaga dels Ferrer, família molt lligada al Patí Vilanova, va passar per tots els conjunts del planter verd fins que Jordi Costa va fer-lo debutar amb el primer equip la temporada passada.

Comparteix la notícia