Segueix-nos

Ciclisme

El jove Ethan Vernon s’imposa en l’esprint a Vilanova en la cinquena etapa de la Volta

Joao Gonçalves, company de Marc Soler, líder per un segon

Ethan Vernon celebra el triomf d'etapa // LA VOLTA

Es van complir les previsions i l’arribada de la cinquena etapa de la Volta ahir a Vilanova es va decidir en un esprint massiu. El més ràpid va ser el jove britànic Ethan Vernon (QuickStep Alpha Vinyl Team), de només 21 anys.

Vernon no oblidarà mai Vilanova, ja que el triomf que va obtenir a la meta de la rambla de Josep Antoni Vidal va ser el seu primer com a professional.

El portuguès Joao Almeida (UAE Team Emirates), company d’equip del vilanoví Marc Soler, va aconseguir un segon de bonificació en el segon esprint intermedi de la jornada i va quedar com a líder en solitari de la classificació general.

El segueixen els colombians Nairo Quintana (Team ArekaSamsic) i Sergio Higuita (Bora-Hansgrohe) a un i set segons, respectivament.


L’expectació va ser màxima en la recta final // S.T.

L’ensurt del darrer quilòmetre va protagonitzar-lo el belga Ilan van Wilder (Quick Step), que va caure a la sortida de la rotonda de la carretera amb el carrer del Doctor Zamenhof.

El públic de Vilanova es va bolcar amb els ciclistes i va omplir els laterals de la línia d’arribada. Va ser l’onzena vegada que la Volta tenia un final d’etapa a la ciutat.

Marc Soler va ser un dels protagonistes de l’etapa per arribar a casa. El vilanoví va lamentar la caiguda que va patir en la segona etapa, que segons va explicar, va minvar-lo per a les etapes de muntanya.

El ciclista de la capital del Garraf es posa al servei de Joao Gonçalves per intentar que el portuguès s’endugui la Volta diumenge que ve a Barcelona.


PUBLICITAT

Més a Ciclisme