,

El líder Handbol Ribes femení clou la primera fase de Lliga Catalana amb un còmode triomf

Les vermelles s'imposen al Sant Esteve de Palautordera per 39-27

L'Handbol Ribes femení ha dominat la primera fase del grup A de Lliga Catalana // RAMÓN STOCKLI

L’Handbol femení del Ribes va cloure dissabte la primera fase de Lliga Catalana amb una victòria per 39-27 contra el Sant Esteve de Palautordera. Les vermelles ja tenien assegurada la primera plaça del grup A.

El Ribes va controlar el partit en tot moment. Al minut vuit ja guanyava per 6-1; al minut 20, per 16-7, i al descans, per 21-15.

No va abaixar el ritme l’equip vermell després del descans i el guió no es va alterar després del pas pels vestidors. Només en els darrers 10 minuts va relaxar-se una mica fruit de l’avantatge que duia fins al 39-27.

Els gols del Ribes van estar molt repartits. Van destacar Kamila Rolón amb set dianes i Anna Hernández i Cristina Hernández, amb sis.

L’Handbol Ribes acaba la primera al capdavant de la taula (12 victòries i dues derrotes). És l’equip més golejador i menys golejat. Ara ja es prepara per a la segona fase amb el concurs de sis equips, els tres primers dels dos grups de Lliga Catalana.

Les vermelles perseguiran l’objectiu de quedar entre els dos primers per a poder jugar la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata. Com a campiones del grup A arrencaran amb dos punts, igual que les primeres del B. Començaran la segona fase el cap de setmana de 4 i 5 de febrer a la difícil pista de la Coope Sant Boi.