Search
Close this search box.
, ,

El líder Saba Tendals obre una escletxa de set punts a la Divisió d’Honor

Els blancs aprofiten l'empat entre l'Alcaide Rehabilitació i l'Axerum

El Saba Tendals va guanyar l'Infintiy // G.M.CH.

Jornada rodona per al Saba Tendals, líder a la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova.

Els blancs han obert un forat de set punts al capdavant de la taula després del seu triomf sobre l’Inifinity (7-3) i de l’empat a tres entre l’Alcaide Rehabilitació i l’Axerum, segon contra tercer.

El Saba va haver de remuntar un gol inicial en contra. Ho va fer amb quatre dianes de Raúl, dues de Ricard Rodríguez i una de Ricard Garcia.

En l’empat entre l’Alcaide Rehabilitació i l’Axerum van destacar els doblets d’Abdes i d’Iván Saavedra.

El Watford va imposar-se per 8-5 a l’Andamial en un duel de la zona mitjana-alta de la taula. Els gols de la victòria se’ls van repartir Manu (3), Eric (2), Íker, Oriol i Dani.


L’EG Mobles Arzua Estilistes, per la seva part, va derrotar el Tot Kilain per 5-9 amb Mario i Franky, autors de tres gols cadascú, com a figures.

A Preferent, el líder Constructora MX-10 va sumar la 17a victòria en 17 partits amb un 4-2 sobre l’Spartak Garraf. Isma (2), Cano i Marc van ser els autors dels gols del triomf.

El Naranja Mecánica, segon classificat, va fer imperar la lògica tot desfent-se del Gestiona per 2-0 amb dianes d’Isaac i de Jairo.

El Frenahaybache, ara quart, va perdre per 6-4 contra el Joan & Luke i va cedir el tercer lloc al Becker, que va derrotar (2-1) el Descansa FS gràcies als gols de David i Aitor.

Comparteix la notícia