,

El Memorial Ferrer Pi de Veterans es clou amb tres títols de jugadors locals

Marville, Cardona i Arroyo, campions de +30, +40 i +60

Manolo Arroyo, campió de la categoria de +60 // G.M.CH.

El Memorial Ferrer Pi de Veterans del Club Tennis Vilanova va cloure’s ahir amb tres títols de jugadors locals, Hubert Marville, Joan Manel Cardona i Manolo Arroyo.

Marville va aixecar la copa en la categoria de +30 després de derrotar Albert López per 6/1 i 6/2 en la gran final. Cardona, tot i arrossegar molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, va superar Guillem Vizcaíno (7/6 i 6/0) en el partit pel títol de la categoria +40. I Arroyo va imposar-se en el quadre de +60 amb un doble 6/1 sobre Luis Mérida en la final.

La final del quadre de +50 també va tenir un protagonista del Club Tennis Vilanova, José Gómez, que no va poder acabar el partit definitiu contra Juan Fernando Llanos per una lesió al braç dret. Perdia per 6/2 i 2/0 quan va haver de dir prou. També pertany a l’entitat vilanovina Rafa Acacio, campió de consolació del quadre de +55.

Joan Manel Cardona, campió de +40 // G.M.CH.

En dones, la vilanovina Susanna Amela va perdre la final de +30 davant Gabriela Korolczuc (7/5 i 6/0).

La resta de campiones i campions dels quadres finals del torneig van ser Carme Ferreres (+50), Josep Carles Modol (+55), Joan Margets (+65) i Sebastián Hidalgo (+70).

El lliurament de premis va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, que va estar acompanyat pel màxim mandatari del Club Tennis Vilanova, Pedro Muñoz.

El Memorial Ferrer Pi  va començar el 17 d’agost i durant 10 dies va dur una gran activitat a les instal·lacions de l’entitat de la capital del Garraf. En totes les jornades de competició es van seguir els protocols sanitaris de seguretat per prevenir el contagi de la Covid-19. Es va respectar al màxim l’ús de mascaretes i de gel hidroalcohòlic.