Search
Close this search box.

El MGC Mútua Ribes femení paga el poc encert en els llançaments a porteria amb la derrota

Les roig-i-negres perden per 24-27 contra el Palautordera Salicru

El Ribes no va poder amb el Palautordera // RAMÓN STOCKLI

El poc encert en els llançaments a porteria va condemnar, dissabte, el MGC Mútua Ribes femení a una derrota per 24-27 contra el Palautordera Salicru.

Els dos equips van entrar en el partit amb un bon ritme i els gols es van anar intercanviant fins a arribar al minut set amb un empat a quatre.

En aquests primers minuts va funcionar bé la connexió paraguaiana del Ribes (JessicaShelsea), però a poc a poc les visitants, dirigides per una molt eficient Nona Genís (lateral) i una letal Joana Andreu (pivot), van començar a prendre el comandament del partit.

A partir del minut 10 amb 5-6 en el marcador, el Ribes va estar set minuts sense marcar. Múltiples pèrdues de pilota i errades en els tirs a porteria (algunes de clamoroses) van provocar que les del Montseny es posessin amb un 5-9 i van obligar Gabi Daza a demanar un temps mort (minut 17).

Les indicacions del míster van fer reaccionar al Ribes, que va aprofitar els últims minuts de la primera part per a robar pilotes i escurçar distàncies. Es va arribar al descans amb el resultat d’11-12.

En la segona part, l’avantatge de les visitants es va mantenir en tot moment entre els dos i quatre gols. El partit va ser intens i molt lluitat.

Amb un 20-24 al minut 52, el MGC Mútua Ribes semblava tocat i enfonsat, però es va tornar a aixecar i va situar un 22-24 a cinc minuts de la conclusió. El següent atac del Palautordera va acabar amb gran parada de Paula Simó, però el Ribes no ho va saber aprofitar per retallar encara més l’avantatge en la següent jugada. Les visitants van acabar guanyant de tres amb el 24-27 final.

Comparteix la notícia