Search
Close this search box.

El migcampista Antolínez també decideix deixar la disciplina del Vilanova

El club convoca l'Assemblea Ordinària de Socis per al 20 de juliol

Antolínez, un altre titular que marxa del Vilanova // G.M.CH.

El migcampista Antolínez també abandona la disciplina del Vilanova. El club ho ha fet públic aquest dimarts a través de les xarxes socials.

El jugador de l’Arboç tenia una proposta de renovació, però no l’ha acceptada. D’aquesta manera, agafa el mateix camí que han traçat altres titulars del darrer curs com Mario, Víctor Miranda, Pascua o Eric.

Des que va arribar al Vilanova, el juliol de 2018, era un habitual de les alineacions inicials d’Agus Isabel a l’eix del mig camp. Ara diu adeu després de quatre temporades.

L’Assemblea de Socis, el 20 de juliol

De la configuració de la plantilla en podrà parlar el president Xavier Laffitte davant els socis en l’Assemblea Ordinària, que ja té data.

La cita està prevista per al 20 de juliol, a les set de la tarda, en primera convocatòria, i a dos quarts de vuit, en segona convocatòria, a la sala polivalent de l’Alumnes Obrers.

D’entre els punts de l’ordre del dia destaquen l’informe del president de la darrera temporada i el balanç econòmic, la presentació de nous membres en la junta directiva i els objectius per al curs 2022/2023.

El mandat de Laffitte al capdavant del Vilanova acaba al final de la temporada vinent.

Comparteix la notícia