Segueix-nos

Futbol

El migcampista Òscar Garcia jugarà al Vilanova després de deixar el Cubelles

L’interès del Vilafranca per fitxar-lo s’encalla a l’hora de tancar l’acord

Òscar Garcia, al centre, durant la darrera pretemporada amb el Cubelles // G.M.CH.

El mig centre Òscar Garcia jugarà amb el Vilanova el que resta de temporada. Havia demanat la baixa al Cubelles per fitxar pel Vilafranca, de Tercera Federació, però acabarà vestint de blanc-i-blau. Aquest vespre ja s’ha entrenat a l’Alumnes Obrers.

El davanter Carlos Contreras treballa amb ell i li va parlar de la possibilitat de recalar al Vilanova, que va activar la maquinària per fitxar-lo. Les converses amb el president Laffitte han fructificat.

“Tot ha anat molt de pressa. La meva intenció inicial era anar al Vilafranca, però, tot i tenir les converses molt avançades, no vam tancar l’acord. Sempre he pensat que si una cosa no ha de ser, és per alguna cosa. El fet que de seguida aparegués el Vilanova m’ha fet triar aquesta opció”, explica Òscar Garcia.


El migcampista vilafranquí, de 31 anys, vol aportar la seva qualitat i experiència –va jugar molts anys a Tercera– al Vilanova. “Sé que el repte no és fàcil, però vull ajudar l’equip a sortir de la zona baixa”, apunta.

El tècnic Xavi Vilagut coneix sobradament Òscar Garcia. Va tenir-lo el curs passat a les seves ordres al Cubelles, on era titular i una peça clau a la sala de màquines.

La intenció del Vilanova és presentar el centrecampista en les pròximes hores. El club està fent els tràmits perquè dissabte pugui jugar a Ascó i també treballa per donar d’alta un altre futbolista.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol