Search
Close this search box.

El migcampista Totti es decanta pel Viladecans de cara a la nova temporada

S'uneix a la llista de baixes significatives del Vilanova

Totti deixa la disciplina del Vilanova // G.M.CH.

Gerard Ortiz, Totti, jugarà al Viladecans la temporada que ve. El migcampista ha declinat l’oferta de renovació del Vilanova i ha decidit creuar el Massís del Garraf.

L’Europa B, el Tàrrega i el Sitges també s’havien interessat a fer-se amb els seus serveis. Ha acabat triant el Viladecans per poder combinar millor el futbol amb la formació acadèmica, ja que el curs vinent estudiarà i farà molta vida a Barcelona.

“El meu germà ja hi viu i per logística em quedaré molts dies allà. A més, el projecte esportiu del Viladecans, m’agrada”, explica el jugador, que començarà un Màster en Gestió Esportiva.

El Viladecans ha fet oficial el fitxatge de Totti a primera hora d’aquesta tarda amb un vídeo del jugador en què es mostra il·lusionat amb la nova etapa al conjunt vermell-i-blanc.

En la Lliga passada el migcampista va jugar 21 partits de 28 possibles, 15 dels quals de titular, i va fer un gol. Les lesions van impedir que tingués més continuïtat.

Totti s’uneix a la llista de baixes significatives que està tenint el Vilanova aquest estiu arran de la marxa d’Agus Isabel.

Mario Méndez, Víctor Miranda, Edgar Doblas, Pascua, Eric González, Pacheco, Toni Escribano, Amir, Roger Peña i Antolínez, la majoria titulars habituals en l’últim curs, també han deixat l’equip.

Comparteix la notícia