El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia, a la fase d’ascens en una gran nit

Els grocs fan els deures guanyant (73-58) el Creu Roja Viladecans

El Nou Bàsquet Vilanova va celebrar un gran triomf // CNBV

El Club Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia es va assegurar diumenge la permanència a Segona Catalana i jugarà les fases d’ascens a Primera Catalana. Els grocs van aconseguir el doble objectiu tot derrotant el Creu Roja Viladecans per 73-58 en una gran nit a l’Isaac Gálvez.

Amb un ambient espectacular a la grada els parroquians van ser reconeixibles des del primer segon. Els grocs ofegaven els visitants amb una defensa a tota la pista. En atac hi posaven ritme i estaven fins en el tir.

Carlos, amb tres triples, i un dos més u final de Nil donaven el primer parcial al Nou Bàsquet Vilanova (26-15).

El Creu Roja Viladecans va intentar reaccionar en el segon període, però els de la capital del Garraf van continuar amb la iniciativa en el marcador. Nil va tornar a oferir uns bons minuts i Edu va començar el seu recital particular per a un 37-26 al descans.

Els festejos no van faltar després del partit // CNBV

L’Isaac Gàlvez era una festa i l’equip estava disposat a recompensar el públic. Un parcial de 0-5 en el darrer minut del tercer quart va tornar a deixar el diferencial de més 11 punts per als grocs, que continuaven fent bona la renda del quart inicial.

En el darrer període, dos triples consecutius de Dídac i Aleix van situar un 64-50 a quatre minuts del final. Aleshores Edu va culminar el seu partidàs (27 punts) corrent al contraatac com un exterior.

Al final 73-58 i explosió d’alegria. Els grocs acabaven tercers la fase prèvia al grup 6 de Segona Catalana. La comunió entre l’afició i l’equip va ser total.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri, Alex, Nil (8), Guillem, Aleix (9), Collados (4), Javi (8), Carlos (9), Dídac (8), Edu (27) i Miki.