El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia, derrotat per un líder Casal superior

Els grocs, espessos de cara a cistella, perden per 50-62

El Club Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia no va poder amb el Casal // CNBVNG

El Nou Bàsquet Vilanova va perdre dissabte per 50-62 contra el Casal de Vilafranca, líder del grup 6 de Segona Catalana.

Els del Penedès van fer el primer cop sobre la taula en l’inici del partit amb una defensa molt intensa i una gran lectura del joc que els va permetre arribar al minut set del primer quart un parcial de 2-14.

Una petita reacció del Nou Bàsquet Vilanova va ser contrarestada pel Casal amb dos triples per a un 10-23 al final del quart.

En el segon període, Carlos va aconseguir millorar el percentatge de tir exterior per al Vilanova, però en línies generals els parroquians van tornar a tenir els problemes d’altres partits: poca fiabilitat des del tir lliure i incapacitat per dominar el rebot defensiu.

Al descans el marcador era de 21-38, 17 punts d’avantatge per al Casal. Estava tocat l’equip vilanoví, que a més va perdre Dídac per lesió.

Tanmateix, els de Salva Pastó van tirar d’orgull i d’una bona defensa per retallar distàncies en el lluminós fins a un 33-40 al minut set del tercer quart.

La remuntada va quedar-se a mitges quan el Casal va recuperar un bon to i va encertar des de la línia de tirs lliures per entrar al darrer període amb un 33-50 gairebé definitiu.

Costa recordar un partit en què els grocs haguessin anotat tan poc quan faltaven 10 minuts. El seu objectiu en el darrer quart va ser millorar la imatge. I els nois de La Parròquia ho van aconseguir. Tot i que el partit estava perdut, el Nou Bàsquet Vilanova va lluitar per cada possessió, cada rebot i cada defensa fins al 50-62 definitiu.

CNB VILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Sugri (6), Alex, Nil, Guillem (5), Aleix, Javi (5), Caelles, Carlos (14), Dídac (2), Edu (17), Torres i Miki (1).