El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia perd a Reus, però manté l”average’

El líder CB Sitges-La Guixeta supera el CB La Selva per 43-69

El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia no va poder vèncer a la pista del Reus Deportiu // CNB VILANOVA

El Club Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia va perdre diumenge per 73-66 a la pista del Reus Deportiu, rival directe de la zona mitjana-alta de la taula al grup 6 de Segona Catalana.

Els grocs van tenir una gran posada en escena, certificada amb un parcial inicial de 0-7. De mica en mica, però, les forces es van anar equilibrant i al final del primer quart el marcador era de 10-14.

Al segon període el Nou Bàsquet Vilanova es va quedar sense el concurs de Javi, que no va superar unes molèsties a l’espatlla.

Així i tot, l’equip va continuar entonat, amb un bon bàsquet i una sòlida defensa. Aquests arguments li van permetre arribar al descans amb un meritori 22-34.

El tercer quart va arrencar amb una acció defensiva dels locals que va acabar acaba amb cinc tirs lliures i possessió pels grocs, que van assolir el màxim avantatge (28-43).

El que podia ser el cop definitiu damunt la taula dels parroquians, va ser l’inici de la reacció del Reus.

El Nou Bàsquet Vilanova estava carregat de faltes i la fatiga passava factura als seus jugadors. A més, el Reus començava a veure la cistella molt gran. Els roig-i-negres van tancar el tercer període havent-hi reduït l’avantatge a tres punts (49-52).

La dinàmica va continuar igual en el darrer quart, amb un Vilanova a la baixa i un Reus a l’alça. Els locals havien agafat la directa per acabar capgirant el marcador i tancar el matx amb el 73-66 definitiu. L’equip de la capital del Garraf, almenys, va mantenir l”average‘.

Tot i la derrota, els grocs mantenen opcions d’acabar entre els quatre primers i poder jugar les fases d’ascens a Primera Catalana. De moment, van cinquens.

CLUB NOU BÀSQUET VILANOVA CERVESERIA LA PARRIÒQUIA: Sugri (2), Àlex, Nil (5), Guillem (10), Aleix (8), Collados (4), Javi, Dídac (17), Edu (17) i Miki (3).

El líder Bàsquet Sitges-La Guixeta, per la seva part, es va imposar dissabte al CB La Selva per un clar 43-69. Els blancs van liderar el marcador en els tres primers quarts (15-21, 8-15 i 9-27) per posar les base del triomf. En el darrer període un parcial d’11-6 dels locals no va posar en perill la victòria dels blancs.

[su_box title=”Quàdruple triomf dels equips femenins de Territorial” style=”soft” box_color=”#516e6d”] Jornada rodona per als equips garrafencs del grup 1 de la Territorial femenina barcelonina. El Club Nou Bàsquet Vilanova AKO es va sobreposar a fins a set baixes per derrotar el Joventut Castelldefels per un clar 75-27. Les grogues van comptar amb quatre jugadores dels equips inferiors. El Vilanova va necessitar aplicar-se en defensa per marcar les primeres diferències (23-11 al final del primer quart). Trobada la manera de dominar el partit, les de la capital del Garraf ja no van donar opcions a les visitants. La Clau Bàsquet Ribes, líder de la Lliga, va imposar-se al Viladecans per 64-25, el CB Sitges La Oca va vèncer el Molins B per 57-66 i el Samà B va desfer-se del Sant Sadurní per 34-50.[/su_box]