El Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia s’entona en els dos darrers quarts

Els grocs s'imposen per 71-65 al Veterans Salle Reus

El Nou Bàsquet Vilanova va sumar un triomf treballat // CNBV

El Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia continua en forma i dissabte es va imposar al Veterans Salle Reus per 71-65 després d’anar de menys a més. Era la jornada 15 al grup 6 de Segona Catalana.

Els grocs, amb Javi, Carlos, Aleix, Sugri i Caelles en el quintet inicial, van arrencar amb males sensacions. Els faltava ritme i van cedir el primer quart (14-17).

Els desajustos defensius del Nou Bàsquet Vilanova van augmentar en el segon període. S’hi va afegir una absoluta falta de control del rebot. Ofensivament, els grocs tampoc no trobaven opcions fàcils.

Dídac va mostrar caràcter per mantenir l’equip vilanoví dins del partit abans d’arribar al descans (31-39).

El guió era calcat al del derbi de Pins Vens de set dies enrere, amb vuit punts de desavantatge a la represa. Aquesta vegada la ferida dels grocs es va agreujar amb un parcial de 0-4 després del descans.

La reacció del Nou Bàsquet Vilanova no podia demorar-se. D’entrada, l’equip va oferir millores en defensa, tot i que el rival estava amb confiança i feia un bon bàsquet.

Javi va anotar nou punts per començar a retallar diferències i deixar un 53-58 al final del tercer període. I en el darrer quart un triple de Caelles va estrènyer encara més el marcador: 60-62.

La intensitat defensiva dels de la capital del Garraf ofegava els visitants, cada cop més empetitits davant les millores del Nou Bàsquet Vilanova. Faltant dos minuts per a la botzina, un triple de Carlos va donar avantatge als grocs (67-62).

Va respondre el Veterans Salle Reus també de tres, però una cistella brutal d’Aleix i Carlos anotant des de la línia de tirs lliures van acabar de catapultar els grocs cap al triomf.

Javi i Carlos, amb 16 punts cadascú, van ser els màxims anotadors del Nou Bàsquet Vilanova.

El partit que CB Sitges-La Guixeta havia de jugar a la pista del Reus Deportiu es va ajornar.