Segueix-nos

Hoquei patins

El Palau i el Vila-sana obriran la Supercopa d’Espanya Femenina a Cubelles

Telecable Gijón-Manlleu, l’altre aparellament de ‘semis’

El Telecable Gijón defensa el títol que va aconseguir l'any passat // DAVID VALIENTE


El duel entre l’HC Palau i el Vila-sana obrirà el 16 de setembre vinent la Supercopa d’Espanya Femenina d’hoquei patins, que es disputarà a Cubelles. Serà la primera semifinal.

El Telecable Gijón i el Manlleu s’enfrontaran en l’altre aparellament de ‘semis’, segons el sorteig que es va fer ahir. Serà la tercera edició de la competició. La final es jugarà l’endemà, 17 de setembre.

En el sorteig hi van participar el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cubelles, David Kees, i el president del CP Cubelles, Daniel Corbacho, acompanyats per Joan Garrido, director del Comitè Espanyol d’Hoquei Patins.

En la retransmissió del sorteig, David Kees va comentar que des de l’Ajuntament creuen que aquest esdeveniment esportiu pot tenir una repercussió positiva pel municipi i l’esport femení local. En la mateixa línia es va pronunciar Corbacho.

Amb la Supercopa, els aficionats podran veure a Cubelles els quatre millors equips de la darrera OK Lliga Iberdrola, la màxima categoria de l’hoquei patins femení estatal.

L’any passat aquests quatre equips mateixos ja es van disputar el títol de la Supercopa femenina a Vila-sana.

El campió va ser el Telecable Gijón, que en la final es va desfer del Palau amb un solitari gol de falta directa de Marta Piquero.


PUBLICITAT

Més a Hoquei patins