Search
Close this search box.

El partit entre el Patí Vilanova i l’Espanyol, ajornat per casos de Covid

S'havia de jugar dissabte, però es buscarà una nova data

David Lecha, jugador del Patí, en el partit contra el Santa María del Pilar // @HOCKEY_GRAFIAS

El partit entre el Patí Vilanova i l’Espanyol de la desena jornada de l’OK Lliga Plata Sud ha quedat definitivament ajornat.

En principi, s’havia de jugar dissabte i s’havia valorat l’opció de passar-lo a dimecres en conèixer-se, a finals de desembre, que un jugador del Patí havia donat positiu en Covid-19. Avui s’ha ajornat fins a trobar una nova data després que l’Espanyol confirmés dimarts dos positius en el seu equip.

En tots dos casos, el virus no s’ha escampat pel vestidor. Els testos entre la resta de components tant del Patí com de l’Espanyol van donar negatiu. En el cas del conjunt blanc-i-blau la quarantena s’allargarà fins a finals de la setmana que ve. El Vilanova ja s’ha entrenat aquesta setmana.Amb aquest ajornament, el primer partit de 2021 del Patí serà, si no sorgeix cap altre contratemps, el dia 16 de gener a la pista de l’Alpicat. La plantilla ha aprofitat les festes per entrenar-se i assimilar els mètodes i sistemes de Jofre Vilà, el nou tècnic.

El Patí Vilanova va arribar a l’aturada nadalenca segon per la cua, en zona de descens. L’objectiu dels verds quan torni a arrencar la competició serà evitar una de les tres darreres places de descens. Només un punt els separa de la salvació.

També s’ha ajornat el Santa María del Pilar-Burguillos, dos rivals del Patí de la zona baixa de la taula.

Comparteix la notícia