El Patí marca primer, però cau a la pista del colíder Alcobendas per 6-2

El conjunt madrileny remunta en la segona meitat

Ricard Pintado, vigilat per un jugador de l'Alcobendas // @PHOTOSHOCKEY

OK LLIGA PLATA SUD · JORNADA 4
ALCOBENDAS 6 – VILANOVA 2
Gols: 0-1, David París, de penal, (2′); 1-1, Marcos López (29′); 2-1, César Candanedo (30′); 2-2, David Aguilar (32′); 3-2, Marcos López (35′); 4-2, César Candanedo, de falta directa, (37′); 5-2, Ignacio Castro (41′) i 6-2, Víctor Wally (45′).

El Patí Vilanova va perdre ahir per 6-2 a la pista de l’Alcobendas i va encadenar la tercera derrota en tres partits de Lliga, tots tres de màxima exigència, contra els tres primers classificats. El tècnic Jordi Esteva va tenir la important baixa de Nacho Garrido.

Va colpejar ben d’hora i primer el Patí, que va inaugurar el marcador gràcies a un penal convertit per David París al minut dos.

Durant el primer temps, l’equip de Jordi Esteva va saber mantenir a ratlla l’Alcobendas, però tot va canviar després del descans, quan van aparèixer Marcos López i César Candanedo, les dues grans figures del quadre madrileny.

López va empatar al minut 29 després d’una recuperació en pista pròpia de l’Alcobendas i Candanedo va fer el 2-1 un minut després sortint de darrere la porteria de Pol Ferrer. El Patí va respondre amb un xut creuat i a mitjana alçada de David Aguilar, que va establir el 2-2 al minut 32, però Marcos López no va trigar a tornar a escena per trencar l’equilibri amb el 3-2.

Per darrere en el marcador, el Patí va començar a anar a remolc i ho va pagar encaixant tres gols més, repartits entre César Candanedo, Ignacio Castro i Víctor Wally.

Si la setmana passada a Alcoi, Jordi Martínez, jugador del planter del Patí, debutava amb el primer equip, ahir va fer-ho Jofre Vila.

L’Alcobendas colidera la taula juntament amb l’Arenys de Munt. Tots dos equips duen 12 punts. El Vilanova encara no ha puntuat, igual que el CP Las Rozas i el Burguillos.

El pròxim partit del Patí és dissabte que ve, 14 de novembre, contra el Barça B, a partir de dos quarts de nou de la nit, a Les Casernes.