El Patí Sitges es desfà del Montbui (4-1) amb dos gols en cada meitat

Els de Carles Busquet transiten segons a Primera Catalana

Els de Pins Vens ja sumen tres victòries // ALEIX RAMÍREZ

El Club Patí Sitges va fer valer dissabte dos gols en cada meitat per superar l’Hoquei Club Montbui per 4-1. Els de Pins Vens van segons al grup 2A de Primera Catalana.

Una bona primera part dels homes de Carles Busquet els va permetre marxar al descans amb un 2-0 gràcies als gols de Dani i Gerard. Va jugar amb molt d’ordre el Sitges per mantenir a ratlla l’equip visitant.

A la represa, li va costar més agafar el ritme a l’equip de Pins Vens. Així i tot va ser capaç de seguir generant ocasions. El Montbui va intentar replicar i aleshores el Sitges va saber resistir. Ferran i Sergi Sabater van tornar a marcar per als de Carles Busquet per segellar el 4-1 final.

En el pròxim partit, previst per al 10 d’abril, el Sitges jugarà a la pista del Cornellà.

El Patí Sitges B, que milita a Segona Catalana, també va guanyar. Es va imposar per 9-1 al Jesús i Maria i també transita segon a la taula classificatòria.