El Patí Vilanova, a cuidar els detalls per buscar la primera victòria de la Lliga

Els verds visiten el Taradell, setè a la taula

Nacho Garrido i Pol Ferrer, jugadors del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova juga aquesta tarda (18.00 h) a la pista del Taradell amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada.

Els verds necessiten començar a sumar de tres en tres per tirar amunt en la taula i guanyar confiança. L’equip ha tingut opcions en tots els partits que ha jugat fins ara, però se li resisteix el triomf.

“No ens podem quedar amb la manca de sort. Hem de cuidar els detalls que ens condemnen i que ens han costat gols i derrotes. Són aspectes del joc que hem de controlar nosaltres mateixos dins la pista”, assenyala el tècnic Luis Medrano, que en va parlar amb la plantilla dijous.

Sergi Lalaguna, també amb una fractura en un dit, s’uneix a Gerard Vergés en la llista de baixes.

El Taradell va setè, amb un balanç de dues victòries, un empat i una derrota. A casa ha jugat dos partits. Va guanyar el Raspeig (6-2) i va empatar contra el Sant Just (3-3).

“És un equip amb qualitat individual, amb jugadors amb experiència a l’OK Lliga, però està a l’abast de les nostres possibilitats”, afirma Medrano.

El partit es podrà veure en directe a través del canal de Youtube del Taradell.

[su_box title=”Nou partit exigent per al Patí Vilanova femení” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova femení continua amb el seu particular ‘Tourmalet’ de l’inici de Lliga aquest vespre (19.15 h) a la pista del Telecable, a Gijón. Les d’Enric Batlle no han pogut puntuar en les primeres tres jornades. El Telecable, un altre dels grans de l’OK Lliga, va quart amb un bagatge de set punts sobre nou possibles (dues victòries i un empat).[/su_box]