Search
Close this search box.

El Patí Vilanova, a la conquesta de la Copa Generalitat en la ‘Final Four’ de Piera

L'Igualada B, rival dels verds en la segona semifinal

Gerard Vergés, capità del Patí Vilanova, en un entrenament // G.M.CH.

El Patí Vilanova ja està a punt per a la ‘Final Four’ de la Copa Generalitat. La cita és al pavelló municipal de Piera. Els verds jugaran la segona semifinal, aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, contra l’Igualada B.

El conjunt de l’Anoia afronta la competició com a primer del grup B de la Nacional Catalana en la primera fase. Destaca per ser l’equip menys golejat de tota la categoria, juntament amb el Sant Celoni.  

El Vilanova va acabar segon del grup A, per darrere del Reus, que es veurà les cares amb el Sant Celoni, segon del grup B, en la primera semifinal, a partir de les 12.00 h.

La il·lusió de conquerir un títol és màxima en el vestidor verd. Segons Jordi Costa, entrenador del Patí Vilanova, “l’Igualada B és un os, com ho demostra l’estadística de gols encaixats. Es tracta d’un bloc que fa temps que juga junt”.

La final serà diumenge a dos quarts d’onze del matí, un horari poc habitual per a un partit amb un títol en joc. L’equip que passi del duel entre el Vilanova i l’Igualada B tindrà menys hores de descans que el que surti de l’altra semifinal.

En cas d’empat en les ‘semis’ hi hauria una sèrie de cinc faltes directes per cada equip. En la final, primer es jugarien cinc minuts extres i després s’aniria a la roda de faltes directes.

[su_box title=”La Copa Generalitat 96/97, precedent triomfant per al Patí”]El Patí Vilanova intentarà conquerir la Copa Generalitat per segona vegada en la seva història. El primer cop que va endur-se el trofeu va ser en la temporada 1996/1997, amb Jofre Vilà a la banqueta i amb Pau Viadel, actual president del club, com a porter. Els verds van guanyar el Jonquerenc en el partit pel títol per 4-2 després de remuntar un 0-2 advers. Els gols del triomf del Patí se’ls van repartir Valldosera (2), Òscar i Arnó.[/su_box]

Comparteix la notícia