El Patí Vilanova, abocat al tercer partit per segellar la permanència contra el Ripoll

Els verds perden el segon duel de la sèrie per 4-2

Temps mort del Patí Vilanova, ahir a Ripoll // UNAI

Hi haurà tercer i definitiu partit en la sèrie de playout per la permanència entre el Patí Vilanova i el Ripoll. Ahir a la nit els verds van perdre per 4-2 a terres gironines en el segon duel de l’eliminatòria.

Els locals es van avançar amb un gol de Farrés que va contrarestar Querol. El Ripoll va tornar a posar-se per davant després que Monje marqués de penal. Amb el 2-1 es va arribar al descans.

A la represa, el Vilanova va jugar els pitjors minuts. Nogué i Aparicio ho van aprofitar per incrementar la diferència del Ripoll fins al 4-1. Amores va acabar anotant el 4-2 per al Patí.

La sèrie es decidirà diumenge (18.30 h ) a Les Casernes. L’equip que guanyi estarà salvat. El que perdi haurà de continuar jugant per la salvació. Li quedaran dos matxs-ball. El Patí, a fer valer el factor pista per segellar la permanència.