Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova acaba KO (3-2) a la pista del Malgrat en els dos darrers minuts

Els verds, incapaços de posar el partit al congelador en el tram final

Roger Amores, jugador del Patí Vilanova // ARXIU

Dos últims minuts fatídics van deixar KO el Patí Vilanova, dissabte, a la pista del Malgrat, on va caure per 3-2. Els verds han perdut el coixí que tenien en la quarta plaça quedant només un punt per sobre del Reus i del mateix Malgrat.

El Patí no va saber posar el partit en el congelador en la fase terminal del matx. Al descans dominava per 1-2. Mudarra va avançar els de Jordi Costa, l’exjugador verd Manel Garcia va empatar i Querol va tornar a posar el Vilanova per davant.

En la segona meitat el Patí va controlar el matx fins als darrers dos minuts, quan no va saber defensar-se tenint la bola amb possessions llargues.

Martí Francisco va empatar a un minut i 40 segons per a la botzina i Manel Garcia, en una contra, va acabar fent el 3-2 ja dins del darrer minut.

El Patí femení, derrotat (3-4) pel Palau B
El Patí Vilanova femení també va perdre. Les d’Enric Batlle van ser superades, dissabte, pel Palau B (3-4) a Les Casernes i ara són sisenes, a quatre punts de la quarta posició. Un doblet d’Abril Batlle i un gol de Maria Córdoba van ser insuficients per al Vilanova, que encaixava la segona derrota consecutiva de la segona fase de la Lliga.
PUBLICITAT

Més a Hoquei patins