Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova advoca per fer pinya per intentar aconseguir els objectius del curs

Els dos primers equips fan la tradicional trobada de cada temporada

D'esquerra a dreta, Vergés, Mudarra, Iglesias, Viadel, Córdoba i Torruella // G.M.CH.

El Patí Vilanova advoca per fer pinya entre tots per intentar aconseguir els objectius de la temporada. L’ambició és clara en els dos primers equips, que aspiren a entrar en el play-off d’ascens. Ahir al vespre es va fer la clàssica trobada de cada any al restaurant La Cucanya per aglutinar forces.

Joan Lluís Mudarra va estrenar-se en els parlaments com a capità del primer equip masculí. En el seu discurs va posar èmfasi en la necessitat de remar tothom en la mateixa direcció.

“La temporada serà llarga. Tindrem bons i mals moments. L’important és que per assolir l’objectiu anem tots a l’una. Treballem perquè la gent de Vilanova gaudeixi amb l’hoquei”, va manifestar. També va destacar el suport que l’equip estan rebent de l’Escala i de la Grada Jove.

Gerard Vergés, en absència de Jordi Costa per motius laborals, va prendre la paraula en representació del cos tècnic. “L’objectiu que tenim és a llarg termini, però el treball del dia a dia és el que ens ajudarà a estar a dalt”, va afirmar.


També van parlar el míster David Torruella i la capitana Maria Córdoba en representació del primer equip femení.

“Amb el canvi del format de competició, esperem que ens vagin millor les coses. Volem arribar el més amunt possible i si podem ascendir, genial”, va dir la jugadora.

Torruella va agafar el guant: “Amb el treball i la dedicació de les jugadores i l’equipàs que tenim, lluitarem per l’ascens”, va afegir.

El president Viadel va incidir també en l’ambició dels dos equips amb el “desig d’intentar arribar al play-off. Després el que passi sobre la pista ens posarà on ens toqui”.


Els dos equips, fotografiats junts // G.M.CH.

A la cita també va ser-hi el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova, Miguel Ángel Iglesias, que no va escatimar elogis cap al club.

“M’he adonat que sou una gran família. L’ambient que es respira a Les Casernes és bestial. Us desitjo sort perquè de constància i d’il·lusió, aneu sobrats. Sé que sou un club històric i referent de la ciutat”, va pronunciar.

Aquest dissabte (19.45 h) el Patí masculí torna a jugar a casa. Rep el Sant Just B. L’equip femení també repeteix a Les Casernes. Juga diumenge (17.15 h) contra el Palafrugell.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins