El Patí Vilanova aixeca un 2-0 advers a la pista del GEIEG i guanya per 2-5

Els de Jordi Costa continuen invictes a la Lliga i van segons a la taula

El Patí Vilanova continua sense perdre a la Lliga // G.M.CH.

El Patí Vilanova va remuntar ahir un 2-0 advers a la pista del GEIEG i va aconseguir un triomf molt treballat per 2-5. Els de Jordi Costa es mantenen invictes.

D’entrada, van dominar els locals, amos del primer quart d’hora. Biel Mir va estrenar el marcador al minut quatre per al GEIEG en una acció mal defensada pel Patí i Jordi Mateos va fer el 2-0 al minut 15.

No trobava el seu lloc a la pista el Vilanova, però va entrar de cop en el partit amb dos gols seguits al minut 20, un d’Oriol Sebrià en un contracop i l’altre, de Querol.

La inspiració dels de la capital del Garraf encara va durar dos minuts més, el temps que va necessitar altre cop Querol per firmar el 2-3.

Així es va arribar el descans, que li va servir a Jordi Costa per ajustar el plantejament. El GEIEG va quedar tocat després de veure com l’avantatge que havia obtingut se li havia esfumat en un tres i no res.

En la segona meitat el Vilanova va fer un hoquei pràctic i al minut 34 Oriol Sebrià va repetir per anotar el 2-4.

Des d’aquest moment, els de la capital del Garraf va saber gestionar el marcador sense que passessin gaires coses. Jordi Martínez va fer el 2-5 final.

El Patí va segon a la taula amb vuit punts, dos menys que el líder Reus B.

[su_box title=”Golejada del Patí Vilanova femení”]El Patí Vilanova femení va golejar dissabte el Mollet per 7-0. Les d’Enric Batlles van marcar les diferències amb dianes de Paola Pascual (3), Aina Martínez, Laura Manzanares, Marina Asensi i Ares Noguera. Després de quatre jornades, el conjunt vilanoví va segon a la taula classificatòria amb nou punts, a un de sol del líder Palafrugell.[/su_box]