Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova, amb dues baixes molt significatives per jugar a Las Rozas

Ni David Aguilar ni Nacho Garrido saltaran a la pista aquest vespre

David París, amb la bola, dissabte passat a Les Casernes // @HOCKEY_GRAFIAS

Sense David Aguilar, sancionat per acumulació de targetes blaves, ni Nacho Garrido, que ahir va ser pare. Així jugarà aquest vespre (19.00 h) el Patí Vilanova a la pista del CP Las Rozas, un altre dels rivals per la permanència.

Són dues baixes molt significatives per al conjunt vilanoví. Només David París ha marcat més gols que ells. A més, al Patí li espera un llarg viatge per carretera fins a Madrid abans de saltar a la pista amb fred assegurat.

Tot i aquests hàndicaps, els verds buscaran la tercera victòria seguida, la primera com a visitants, per afermar-se a la zona tranquil·la de la taula. Des del gener de 2019, no han sumat tres triomfs en línia.

El CP Las Rozas transita penúltim, amb tres punts, tres menys que el Patí. Només ha guanyat un partit, el 14 de novembre sobre el Sant Feliu (6-1). Així que li urgeix guanyar.

“Serà un partit complicat per les baixes que portem i per l’escenari, una pista semitapada que, segurament, relliscarà. Ells són un equip jove i lluitador amb ganes de sumar. Nosaltres hem de fer un pas endavant fora de casa”, indica Jordi Esteva.

El matx es podrà veure en directe pel Canal de Youtube del CP Las Rozas.

El Patí femení visita el líder
El Patí Vilanova femení afronta un partit molt complicat també aquest vespre (20.00 h). Les noies d’Enric Batlle juguen a la pista de l’Hoquei Club Palau, el líder del grup B de l’OK Lliga Femenina. El conjunt vallesà encara no coneix la derrota després de nou jornades i és un dels ferms candidats al títol. El partit s’emetrà en directe pel canal de Youtube de l’HC Palau.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins