El Patí Vilanova baixa a Nacional Catalana a quatre jornades del final de la Lliga

El triomf del Barça B confirma el descens dels verds, golejats a Olot

Pol Ferrer, amb el cap cop, en plena celebració de l'Olot // TWITTER RÀDIO OLOT ESPORTS

OLOT 5 – VILANOVA 0
GOLS: 1-0, Marc Prat (9′); 2-0, Ferran Sacrest (20′); 3-0, Joan Mangas (42′); 4-0, Joan Mangas (48′) i 5-0, Maties Reixach, de falta directa, (49′).

S’ha acabat. Aquest migdia s’ha posat el punt final a vuit temporades seguides del Patí Vilanova a l’OK Lliga Plata, la segona categoria de l’hoquei patins estatal.

Era el desenllaç previsible veient que l’equip era incapaç de remuntar el vol. Ahir els de la capital del Garraf van ser golejats per 5-0 a la pista de l’Olot.

La derrota del Patí, la 14a en 18 jornades, combinada amb el triomf (6-4) del Barça B d’avui sobre el Sant Just, ha certificat el descens matemàtic del conjunt vilanoví quan encara queden quatre jornades per acabar la Lliga.

A Olot, Marc Prat va trencar el 0-0 al minut nou per als locals en rematar a plaer una passada d’Aniol Mangas. Poc després, Pol Ferrer va evitar el 2-0 en una falta directa executada pel mateix Marc Prat.

També de falta directa va poder empatar Gerard Vergés, però va rematar creuat al pal.

A cinc minuts del descans va arribar el 2-0, obra de Ferran Sacrest, que va recollir un rebuig de Pol Ferrer després d’una contra conduïda i rematada per Aniol Mangas.

A la represa Joan Mangas va marcar el 3-0. El Patí va poder entrar al partit si hagués marcat dues faltes directes, però ni Jose López ni Nacho Garrido van trobar la xarxa.

Joan Mangas i Maties Reixach van rubricar la maneta dels locals, que segellaven la permanència a la categoria davant un públic entregat.

[su_box title=”Dura derrota (1-10) del Patí femení” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova femení ha patit aquest migdia una dura derrota per 1-10 contra el Palau. Un parcial de 0-7 al descans ha marcat el desenvolupament del partit. Paola Pascual ha fet l’únic gol de les de la capital del Garraf, que han tancat el ‘Tourmalet’ de la segona volta a sis punts de la salvació.[/su_box]