Search
Close this search box.

El Patí Vilanova busca la fórmula per millorar les prestacions defensives

Els verds necessiten abaixar la mitjana de gols rebuts

Pol Ferrer, porter del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova busca millorar les prestacions defensives per aconseguir la primera victòria i prendre el vol a la Lliga. L’equip encara no ha arribat a les bones xifres quant a gols encaixats que va firmar el curs passat des de l’arribada de Medrano.

En 11 compromisos amb l’entrenador calafellenc, el Patí van encaixar 34 gols, el que representa una mitjana de 3,09 gols per partit. Medrano se’n va enorgullir. Tenia clar que la permanència exigia fer del Vilanova un equip rocós al darrere. Ho va aconseguir.

En les tres jornades que es porten disputades en la present campanya el Patí ha rebut 14 gols, el que representa una mitjana de gairebé cinc per partit, concretament, 4,6.

De fet, dos dels tres rivals que s’han enfrontat als verds aquesta temporada –Sant Just i Sant Cugat– li han marcat cinc gols. El curs passat, només l’Alcoi, l’Alocobendas i el Sant Feliu van fer cinc gols al Patí en els 11 partits amb Medrano.

La resta no van marcar-li més de quatre. És més, el CP Las Rozas es va quedar a zero, l’Espanyol –en la segona volta– únicament va fer un gol a Pol Ferrer i tant l’Arenys de Munt com el Barça B, dos equips molt alegres, tan sols van trobar la xarxa del Patí un parell de vegades.


El Patí ha millorat el bagatge ofensiu, ja que està veient porta amb més facilitat que la temporada passada. De la mitjana de tres dianes a favor que va firmar en els 11 partits amb Medrano del curs anterior, ha passat als quatre d’aquesta campanya, però no n’està traient rèdit (només un punt de nou possibles) pels gols rebuts.

El Patí 2021/2022 ja va demostrar en la pretemporada que pot ser un equip sòlid. Ara li toca recuperar la fermesa al darrere a la Lliga per aconseguir les victòries tan necessàries per incrementar la confiança.

En aquest sentit, Medrano segueix intentant inculcar a la plantilla la necessitat de cuidar els detalls i de deixar de concedir gols per errades evitables. El tècnic ja hi va posar èmfasi en la prèvia del partit contra el Sant Cugat. La propera cita per als verds, aquest dissabte (20.00 h) a la pista del colíder Alpicat.

Comparteix la notícia