Search
Close this search box.

El Patí Vilanova busca un punt d’inflexió a partir del triomf sobre el Burguillos

Nacho Garrido: "Tenim qualitat. És qüestió de jugar amb confiança"

Nacho Garrido va marcar tres gols al Burguillos // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova aspira a convertir la victòria contra el Burguillos de diumenge passat en un punt d’inflexió en la trajectòria que duu a la Lliga. El calendari fins a Nadal és menys exigent per als homes de Jordi Esteva, encara que hauran de fer dos desplaçaments fora de Catalunya.

Als verds-i-blancs els venen ara tres partits seguits abans de les festes contra rivals de la Comunitat de Madrid. Dissabte reben el Santa María del Pilar, el 5 de desembre juguen a la pista del CP Las Rozas i el 12 de desembre visiten el Rivas.

El Santa María del Pilar i el CP Las Rozas es postulen com a rivals directes del Patí per la permanència. El Rivas transita cinquè amb 10 punts i encara no ha perdut a casa.


CLASSIFICACIÓ OK LLIGA PLATA SUD

[table id=13 /]


“Era vital guanyar el Burguillos“, admet Nacho Garrido, que va destacar amb un hat-trick contra l’equip extremeny. “Ara necessitem enllaçar dues victòries perquè es vegi un Vilanova millor. Tenim qualitat. És qüestió de jugar amb confiança i ser positius”, continua.

De la victòria contra el Burguillos, Nacho Garrido destaca la segona meitat de l’equip. “A la primera part, quan ens van empatar, ens van tornar els dubtes. És lògic que passin aquestes coses quan estàs en dinàmica negativa. Però a partir del descans els vam anar a buscar i vam ser superiors. El millor ho vam donar quan ens vam deixar anar en els darrers minuts, quan vam jugar amb confiança”, apunta. “Som un bon equip, però falta que ens acompanyin els resultats. Hem de canviar definitivament la dinàmica i ja hem fet el primer pas”, afegeix.

De cara als pròxims partits, Nacho Garrido planteja a l’equip el repte de millorar en defensa per no encaixar tants gols i reforçar el porter Pol Ferrer.

Comparteix la notícia