Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova busca un triomf necessari a Alpicat amb absències notables

David París, Nacho Garrido, David Lecha i Marc Cuevas són baixa

Jordi Martínez, un els joves del planter que ha entrat en la llista de convocats // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova buscarà aquest vespre (20.00 h) un triomf necessari a la pista de l’Alpicat amb baixes significatives. A les ja conegudes de David París i de Nacho Garrido, se li ha unit la de David Lecha, amb molèsties. Marc Cuevas, fitxat aquesta setmana, encara no ha pogut entrenar-se amb l’equip i tampoc no ha entrat a la llista de convocats.

Serà el segon partit del Patí amb Jofre Vilà a la banqueta. L’equip de la capital del Garraf comença aquesta onzena jornada amb només sis punts i en places de descens, però té la zona de permanència a tan sols un punt.

Guanyar seria el millor bàlsam per als verds donada la seva situació en la taula i després d’uns dies amb mar de fons per l’encaix del nou míster amb alguns jugadors.

L’Alpicat va sisè, amb un balanç de tres victòries, totes tres a casa, i dos empats. El partit es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Alpicat.

Aquest serà l’únic compromís de l’onzena jornada que es disputarà. La resta han estat ajornats per casos de Covid o per les conseqüències encara duradores del temporal ‘Filomena’.

El Patí femení rep demà el Bigues
El Club Patí Vilanova femení juga demà. Ho farà a partir de les quatre de la tarda a Les Casernes contra el Bigues i Riells, tercer a la taula. El matx, a porta tancada, l’emetrà en directe Canal Blau. Es tracta d’un partit instranscendent per a les noies d’Enric Batlle de cara a la segona fase del campionat. Paula Garcia, confinada, no podrà jugar. 
PUBLICITAT

Més a Hoquei patins