Search
Close this search box.

El Patí Vilanova, cap a l’exigent pista de l’Alpicat a la recerca del primer triomf

El conjunt lleidatà és colíder amb set punts

Masoni, amb la bola dissabte passat // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova buscarà estrenar el caseller de victòries aquest vespre (20.00 h) a la pista de l’Alpicat, colíder de l’OK Lliga Plata juntament amb el Vilafranca.

Es tracta d’un desplaçament tradicionalment complicat per la fortalesa de l’equip lleidatà a casa. A més, els vermells afronten el matx amb la confiança pels núvols per trobar-se al capdamunt de la taula.

L’Alpicat ha fet bo un començament de Lliga més benèvol que el del Vilanova –victòries a la pista del Raspeig (1-4) i a casa contra el Rivas (5-3) i empat a Sant Just (5-5)– per arribar al tercer partit amb set punts de nou possibles.

Així i tot, el Patí espera donar guerra. “Si fem bé allò que hem treballat, tindrem les nostres opcions”, assegura el tècnic Luis Medrano. “L’Alpicat sap a què juga i ho fa molt bé. És un equip pràctic”. Els verds hauran d’adaptar-se a una rectangle de joc de parquet.


L’entrenador dels de la capital del Garraf demana molta atenció als seus jugadors a les segones jugades. Els tirs de Ballestero i de Zilken són un dels arguments ofensius del conjunt lleidatà.

El Patí Vilanova ha sortit golejat en les dues últimes visites a la pista de l’Alpicat: 8-3 el curs passat, encara sense Medrano, i 8-1 en la temporada 2018/2019. En la campanya 2019/2020 els dos equips no es van enfrontar a terres lleidatanes per l’esclat de la pandèmia.

Millor li van anar les coses al Patí a la pista de l’Alpicat en el curs 2017/2018, quan hi va arrencar un empat a tres. D’una temporada abans, la 16/17, data el darrer triomf dels de la capital del Garraf al pavelló del conjunt lleidatà. Els verds es van imposar per 1-4 amb gols de Nacho Garrido (2), Xavi Pastó i David Aguilar.

El partit es podrà veure en directe a través del canal de Youtube d’Esports Alpicat.

Comparteix la notícia