El Patí Vilanova clou la Lliga guanyant l’Alpicat (5-4) en el comiat de David Aguilar

El tècnic Medrano dóna minuts a jugadors menys habituals

Sergi Lalaguna, Dani Pérez, David Aguilar, Marc Cuevas i París entonen càntics després del partit // G.M.CH.

CP VILANOVA 5 – HC ALPICAT 4
Gols:
0-1, Serret (1’); 1-1, Nacho Garrido (1’); 2-1, Nacho Garrido (5’); 2-2, Raúl Fernández (8’); 3-2, David Aguilar (9’); 4-2, Jordi Martínez (20’); 5-2, David Aguilar (24’); 5-3, Zilken (35’), i 5-4, Serret (39’).

El Patí Vilanova va posar ahir el punt final a la Lliga amb una nova victòria. Els verds es van imposar per 5-4 a l’Alpicat.

Aprofitant que l’equip havia assolit la salvació en l’anterior jornada, Medrano va donar minuts a jugadors menys habituals com Jordi Martínez, els porters Dani Pérez i Carlos Donoso i Sergi Ramírez.

El tècnic va voler premiar el treball dels joves del planter durant el curs i havia deixat fora de la llista jugadors importants com Vergés, Cuevas, Pol Ferrer i Lecha. David Aguilar sí que va jugar i es va acomiadar del Patí i de l’hoquei amb dues dianes.

Sense que cap dels dos equips es jugués res, el partit va ser molt entretingut, sobretot en la primera meitat.

L’Alpicat només va trigar vuit segons a inaugurar el marcador amb un tir de Serret al pal curt de Dani Pérez, però de seguida va empatar Nacho Garrido xutant des de lluny.

El mateix Garrido va repetir amb una valenta acció individual abans que Raúl Fernández anotés el 2-2. El ritme era alt. Les arribades se succeïen. No hi havia la rigidesa tàctica dels partits amb la pressió de puntuar.

Abans del descans el Patí encara va fer tres gols més. Lalguna va assistir David Aguilar i Jordi Martínez en el 3-2 i el 4-2 i altre cop David Aguilar va anotar el 5-2 a un minut 13 segons per a la botzina.

David París, amb la bola en presència d’una jugador de l’Alpicat // G.M.CH.

A la represa, només va veure porteria l’Alpicat. Ho va fer a través de Zilken i Serret, però el marcador no es va moure del 5-4 i el triomf es va quedar a Les Casernes. El Patí ha acabat la Lliga sumant 13 dels últims 15 punts i ha quedat vuitè, inclús per davant del Sant Feliu.

Amb el xiulet final, David Aguilar va ser el més ovacionat en la celebració de la permanència dels jugadors del Patí amb el sector de públic de l’Escala. Els seguidors van agrair-li els serveis prestats durant cinc temporades ara que ha decidit penjar l’estic i els patins.

En el festeig va absentar-se el tècnic Medrano, molest i decebut per les crítiques publicades a les xarxes pels Nois de l’Escala arran de la seva convocatòria per aquest darrer partit.