El Patí Vilanova clou la temporada amb un triomf (3-1) sobre el Rivas

Nacho Garrido i Pol Ferrer s'acomiaden; Vergés s'ho planteja

Jose López celebra l'1-0 d'ahir // G.M.CH.

VILANOVA 3 – RIVAS LAS LAGUNAS 1
GOLS: 1-0, Jose López (8); 1-1, Javi Verdú (9); 2-1, Jose López, de falta directa, (10), i 3-1, Gerard Bertran (38).

El Patí Vilanova, descendit des de la jornada 18, va tancar ahir la temporada amb una victòria per 3-1 sobre el Rivas Las Lagunas a Les Casernes. Va ser el comiat definitiu de l’equip de la capital del Garraf de l’OK Lliga Plata.

Al minut vuit Jose López va fer l’1-0 en materialitzar de manera brillant un contracop conduït per Mudarra. El màxim golejador del Patí va aixecar-se la bola abans de rematar-la davant del porter.

Només un minut després Javi Verdú va empatar per al Rivas Las Lagunas amb una centrada-xut tova, però també de seguida Jose López va fer valer un xut sec de falta directa per anotar el 2-1. Va ser el seu 22è gol a la Lliga.

La sentència del Patí Vilanova va arribar en la segona meitat. Va ser obra de Gerard Bertran quan faltaven 12 minuts per al final. El vilanoví va desviar a la xarxa un llançament llunyà de Vergés.

Vergés i Garrido, amb el tècnic Jordi Costa // G.M.CH.

Nacho Garrido i Pol Ferrer van disputar el darrer partit amb la samarreta del Patí. Ells mateixos van anunciar-ho als respectius perfils d’Instagram. Garrido ara mateix valora molt seriosament l’opció de deixar l’hoquei.

Pol Ferrer, per la seva part, tanca una etapa de quatre anys al Patí havent-se consolidat a OK Lliga Plata i provarà fortuna en un altre equip. Quan Jordi Costa va substituir-lo es va endur l’ovació de Les Casernes.

Gerard Vergés també medita penjar els patins i podria haver disputat l’últim partit. En cas de seguir, li agradaria fer-ho al Vilanova. Manté la porta mig oberta a l’espera que es conegui el futur del club, immers en ple procés electoral.