Search
Close this search box.

El Patí Vilanova completa la plantilla amb el fitxatge del penedesenc Ricard Pintado

És un jugador de perfil defensiu que prové del Montreux suís

Ricard Pintado protegeix la bola amb la samarreta del Montreux // FOTO: FACEBOOK MONTREUX HOCKEY

El Patí Vilanova ja té lligat el jugador que li faltava per completar la plantilla. Es tracta del penedesenc Ricard Pintado, de 28 anys i procedent del Montreux suís. El club en va anunciar ahir a la nit el fitxatge.

Ricard Pintado, nascut a Sant Sadurní i fet al planter del Noia Freixenet, va arribar a jugar al primer equip dels de l’Ateneu, va estar quatre anys al Vilafranca i va tornar al Noia per jugar a l’equip de Nacional Catalana abans de marxar a Suïssa. Es tracta d’un jugador d’un perfil defensiu.

Jordi Esteva, tècnic del Patí, el coneix bé. Va entrenar-lo al juvenil del Noia i van coincidir com a companys de vestidor al Vilafranca.

Segons Ricard Pintado, “a finals de juny vaig decidir tornar a Catalunya per motius laborals sense saber ben bé on jugaria, però just abans de marxar em va trucar en Jordi Esteva i em va traslladar la proposta del Vilanova”. Ahir ja es va entrenar amb l’equip. “El Patí és un club històric que sempre ha d’aspirar al màxim”, afegeix.

El Patí Vilanova 2020/2021, doncs, ja està complet. Ricard Pintado, David Lecha i David París són les tres cares noves de l’equip. Del curs passat continuen Pol Ferrer, David Aguilar, Gerard Vergés, Nacho Garrido, Carlos Donoso, Sergi Lalaguna i David Pérez. Han causat baixa respecte de la darrera campanya Joan Muntané, Bocchi, Sergio Pérez i Marc Cuevas.

Comparteix la notícia