El Patí Vilanova, condemnat al play-out de permanència d’una manera molt cruel

Els verds, superats pel Barça C a sis segons del final de la pròrroga

Mudarra agraeix el suport de l'afició al final del partit // G.M.CH.

L’hoquei va tornar a ser molt cruel ahir amb el Patí Vilanova, condemnat al playout de permanència a Nacional Catalana després de quedar-se a les portes de la remuntada contra el Barça C en la repesca.

Els verds havien perdut l’anada per 3-1 contra els blaugranes, però van arribar a igualar l’eliminatòria amb un 4-2 en un pavelló de Les Casernes entregat per portar el duel a la pròrroga.

El Barça C va acabar adjudicant-se l’eliminatòria amb un gol a sis segons del final del temps extra.

Manel Hernández pressiona Oriol Sebrià // G.M.CH.

Va ser un altre cop dur per al Patí, esplèndid per refer-se dels dos gols de desavantatge que duia del partit de dissabte. I això que a Les Casernes primer va marcar el Barça C gràcies a Gangonells, que va rematar una bola penjada per Munné.

Un penal forçat per Aleix Ferrer va permetre a Roger Amores empatar per al Patí. El 89 dels verds, molt poc utilitzat per Jordi Costa en la segona meitat de la temporada, va anotar amb xut col·locat a l’esquerra del porter.

L’1-1 va ser inamovible fins després del descans. Va arrencar millor el Barça C a la represa, però el Patí va replicar amb una bola al pal de Vergés i amb el 2-1, obra de Querol després d’una progressió pel cantó esquerre a 16 minuts del final.

Roger Amores, vigilat per Belarte // G.M.CH.

Quatre minuts més tard, Ruano va perseverar per empatar a dos. Tanmateix, de seguida va posar-se de nou per davant el Patí, aquesta vegada gràcies a Oriol Sebrià, atent per recollir la bola i batre Jurado pel pal curt.

El mateix Oriol Sebrià va aprofitar una falta directa –la desena del Barça C– per igualar l’eliminatòria amb el 4-2 i fer esclatar Les Casernes a 11 minuts per a la conclusió. El marcador ja no es va tornar a bellugar. Calia el temps extra.

De l’alegria del Patí per haver equilibrat el desavantatge de l’anada es va passar a la decepció amb el gol del Barça C a sis segons del final de la pròrroga, quan ja s’entreveia la roda de cinc faltes directes. Va ser amb un tir llunyà del vilanoví Manel Hernández que va desviar Gangonells.

Querol i Amores, abatuts al final del partit // G.M.CH.

Els jugadors del Patí no s’ho podien creure. Ho havien donat tot i no van tenir premi. Querol, Marimon i Vergés no es treien les mans del cap, Amores reposava agenollat amb la mirada perduda, Mudarra donava les gràcies a l’afició amb els ulls vidriosos…

Ara el Patí es veurà les cares amb el Ripoll en la primera eliminatòria del play-out, al millor de tres partits. Els verds tenen el factor pista a favor. Els dos equips ja es van veure les cares en la primera fase, amb un 0-0 a terres gironines i un 3-0 a Les Casernes.