El Patí Vilanova confirma la davallada dels darrers partits contra un Manlleu B ‘reforçat’

El cuer, amb jugadors de l'equip OK Lliga Plata, derrota els verds per 7-3

Albert Querol, jugador del Patí Vilanova // ARXIU

El Patí Vilanova va confirmar divendres a la nit la davallada de les darreres setmanes amb una derrota per 7-3 a la pista del Manlleu B, el cuer de la segona fase de Nacional Catalana en la lluita per disputar el play-off d’ascens.

El Manlleu B poc va semblar-se al que va caure per 6-0 en la primera volta a Les Casernes, ja que va estar reforçat per jugadors del seu equip d’OK Lliga Plata com Sebastià Moncusí, Joan Picart i Biel Humà.

El Patí va tornar a estar poc contundent a les àrees, però va mantenir el tipus fins al descans. Després que Sebrià no pogués transformar un penal, Joan Picart va avançar el Manlleu B. Ara bé, no va trigar a empatar Querol.

Les alternatives van continuar fins a la mitja part. Aleix Ferrer va fer l’1-2 i els locals van replicar amb una diana en pròpia porta –la van atrorgar a Sebastià Moncusí– i amb el segon gol de Joan Picart.

A la represa Sebrià va marcar el 3-3, però aleshores va començar el festival de Sebastià Moncusí, màxim golejador del Manlleu a OK Lliga Plata, que amb dues dianes seguides va situar un 5-3 que posava molt complicat el partit per al Vilanova.

Querol no va poder convertir una falta directa que hauria tornat a donar opcions als verds i Gurt i de nou Moncusí van eixamplar la renda del Manlleu B fins al 7-3 definitiu. A dos minuts del final, Sebrià va fallar una altra falta directa.

El Patí Vilanova va patir la quarta derrota consecutiva i podria quedar-se sense opcions d’optar a la quarta plaça en la darrera jornada si el Capellades guanya avui a la pista del Sant Celoni.