El Patí Vilanova continua tou en defensa i perd (6-3) a la pista del Rivas Las Lagunas

Els verds tanquen la primera volta en zona de descens

Mudarra avança en presència d'un jugador del Rivas Las Lagunas // PHOTOSHOCKEY

RIVAS LAS LAGUNAS 6 – VILANOVA 3
GOLS:
1-0, Javi Verdú (2’); 1-1, Jose López (9’); 1-2, David Lecha, de penal, (10’); 2-2, Adrián Pos (10’); 3-2, Miguel Cañadillas (11’); 4-2, Adrián Pos (15’); 4-3, Nacho Garrido, de falta directa (43’); 5-3, Sergio Martín (47’) i 6-3, Miguel Cañadillas (49’).

El Patí Vilanova no reacciona i ahir va perdre per 6-3 a la pista del Rivas Las Lagunas. Continua massa tou en defebnsa l’equip de la capital del Garraf, que tanca la primera volta en zona de descens.

Javi Verdú va obrir el marcador per als locals al minut dos. La rèplica va dur la firma de Jose López, que va anotar el seu desè gol a la Lliga esmunyint-se entre dos rivals i culminant una gran jugada individual. Era el minut nou.

Va tornar a somriure el Patí amb l’1-2, obra de David Lecha. El 8 del Vilanova va executar a la perfecció un penal per anotar també la seva desena diana en el campionat.

Ara bé, els verds van tornar a concedir un gol de seguida, com la setmana passada. I és que només treure de centre, el Rivas únicament va necessitar tres passades per trobar sol darrere de la porteria Adrián Pos. El jugador local tan sols va haver de fer un cop de canell amb l’estic per fer el 2-2.

Per a més inri, immediatament després Miguel Cañadillas va anotar el 3-2 amb una rematada al segon pal. Eren els pitjors moments del Vilanova. I a deu minuts del descans Adrián Pos, que acabava de fallar un penal, va repetir en una contra per situar el 4-2.

A la represa, el Rivas va disposar de dues faltes directes sense poder marcar. No va fallar Nacho Garrido quan faltaven set minuts per al final en una directa per al Patí.

Amb el 4-3 hi havia partit. Havia millorat l’equip vilanoví i primer Lecha i després Lalaguna en la mateixa jugada van disposar d’una doble oportunitat per empatar.

Les opcions del Vilanova se’n van anar en orris quan Sergio Martín va marcar aprofitant una passada interior. Faltaven tres minuts. Poc després David Lecha va trobar-se amb la intervenció del porter Rosanas en un penal.

Miguel Cañadillas va firmar el 6-3 final amb una falta directa. El pitjor de l’epíleg del matx va ser la targeta vermella que va veure Nacho Garrido, una amonestació evitable.