Search
Close this search box.

El Patí Vilanova convoca l’assemblea ordinària de socis per al 22 de juliol

El primer equip masculí, pendent de tancar un últim fitxatge

Pau Viadel, president del Club Patí Vilanova // G.M.CH.

La junta directiva del Club Patí Vilanova ha convocat l’assemblea general ordinària anual de socis per al pròxim 22 de juliol. La cita serà a partir de dos quarts de nou de la nit, en convocatòria única, a la pista annexa del pavelló Isaac Gálvez.

Els punts de l’ordre del dia són els habituals, destacant els que fan referència als números del club. S’examinarà i es demanarà l’aprovació de la liquidació de l’exercici econòmic 2019/2020 i de la memòria de les activitats realitzades durant el mateix període. A més, es presentarà i es demanarà l’aprovació del pressupost previst per al curs 2020/2021. Per acabar, s’obrirà l’habitual torn de precs i preguntes.

Pendents d’un fitxatge

Quant a la planificació esportiva del primer equip masculí, el club està pendent de tancar una última incorporació. Les negociacions estan ben encaminades, segons ha dit el tècnic Jordi Esteva a elPrimer.cat. El nom del jugador no ha transcendit.

De moment, la plantilla està composta per David París i David Lecha, com a nous fitxatges, i per Pol Ferrer, David Aguilar, Gerard Vergés, Nacho Garrido, Carlos Donoso, Sergi Lalaguna i David Pérez, com a renovats respecte de la darrera temporada.

Les baixes són les ja conegudes de Joan Muntané, Bocchi, Sergio Pérez i Marc Cuevas. Aquests dos últims coincidiran al Merignac francès. Per a Cuevas, suposava una gran oportunitat per la possibilitat d’estudiar a França, aprendre una nova llengua i combinar-ho amb la pràctica de l’hoquei patins.

El Patí ja s’entrena per recuperar sensacions un parell o tres vegades a la setmana aquest mes de juliol. “Es tracta d’agafar rodatge després de tant de temps sense poder competir”, indica Jordi Esteva. Són sessions seguint tots els protocols sanitaris.

Encara no hi ha dates per a l’inici de la Lliga. Es parla de la segona quinzena d’octubre, però no hi ha cap confirmació oficial. Si fos així, l’equip començaria la pretemporada pròpiament dita a finals d’agost.

Comparteix la notícia