Search
Close this search box.

El Patí Vilanova, davant dos partits clau per obrar el miracle de la salvació

Enric Batlle: "Necessitem els sis punts i aleshores veurem on som"

El Patí Vilanova lluita per continuar en l'OK Lliga Femenina // LUIS VELASCO

El Patí Vilanova torna a la competició en l’OK Lliga Femenina Iberdrola amb dos partits que acabaran de marcar el seu futur.

Aquest diumenge (16.05 h) les de la capital del Garraf reben a Les Casernes el Mataró, l’equip que tenen immediatament per sobre a set punts de distància. I en la següent jornada visitaran el Voltregà, un altre dels conjunts de la zona baixa.

“Tot i que la permanència està molt complicada, les nostres opcions impliquen guanyar aquests dos partits. Necessitem els sis punts i aleshores veurem on som”, assenyala Enric Batlle.

El Mataró té els mateixos 14 punts que el Patín Las Rozas, l’equip que ara mateix obre la zona de salvació. El Vilanova, amb set punts, té cinc partits per endavant per intentar assolir el miracle de continuar a l’elit.Enric Batlle és conscient que la derrota del 2 d’abril a la pista del Patín Las Rozas (1-0) ha deixat l’equip en un escenari difícil.

“Guanyar aquell partit ens hauria donat més vida. Entre el viatge, el tipus de pista i la pressió, no vam poder treure cap punt. Tanmateix, lluitarem fins al final. A aquest equip no se li pot retreure res”, assenyala Enric Batlle.

Pendents de l’equip de Nacional Catalana

El Patí Vilanova també està pendent de l’equip femení de Nacional Catalana, que aquest cap de setmana comença l’eliminatòria (a doble partit) de repesca per accedir al play-off d’ascens contra el Reus. I és que aquesta és una altra via per tenir un equip a l’OK Lliga.

Els dos equips del Patí comparteixen un nodrit grup de jugadores. Els dos pròxims caps de setmana determinaran on hauran de focalitzar totes les energies.

Enric Batlle vol aïllar les noies de la incertesa que hi ha al club davant del procés electoral que roman obert.

“Nosaltres n’estem al marge. Treballem amb l’objectiu de tenir un equip en l’OK Lliga. Estem centrades en el present. El tema del club és més de futur”, conclou l’entrenador.

Comparteix la notícia