Search
Close this search box.

El Patí Vilanova debuta a la Lliga Catalana amb la visita a la pista del SHUM

Gerard Vergés i Gerard Bertran són baixa

Joan Lluís Mudarra, un dels fitxatges del Patí Vilanova 2020/2021 // G.M.CH.

El Patí Vilanova debuta aquest dissabte (19.00 h) en la Lliga Catalana Plata tot visitant la pista del SHUM Frit Ravich. És la primera edició de la competició, que reuneix 16 dels 17 equips catalans de l’OK Lliga Plata. L’organització recau en la Federació Catalana de Patinatge

La Lliga Catalana Plata es jugarà en dues fases. En la fase inicial els equips estan dividits en quatre grups de quatre conjunts cadascú. Només el primer classificat de cada grup accedirà a la fase final, que es jugarà en format de Final a 4 a Alpicat el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre.

El Vilanova i el SHUM parteixen del grup 2 juntament amb l’Arenys de Munt i el Vic.

El grup 1 el conformen el Sant Feliu, el Lloret, l’Espanyol i el Tordera; el 3 està integrat pel Vendrell, el Sant Cugat, l’Olot i el Barça B, i el 4 està format pel Sant Just, pel Vilafranca, per l’Alpicat i pel Mataró.

El primer del grup 1 s’enfrontarà al primer del grup 4 en semifinals. L’altre encreuament serà entre els campions dels grups 2 i 3.

Per al debut a Maçanet, Medrano té les baixes de Gerard Vergés i de Gerard Bertran, que no han pogut passar la revisió mèdica pertinent abans de la Lliga Catalana.

El Patí hi arriba després de guanyar dijous al vespre a la pista del CP Monjos, de Primera Catalana, en un partit d’entrenament. Els verds es van imposar per 0-3 amb gols de Masoni (2) i de Lalaguna en el segon temps.

“No em preocupa arribar a la final de la Lliga Catalana. Vull que l’equip continuï progressant i assimilant conceptes. De moment, m’està agradant la humilitat que estem demostrant i l’actitud de tot el grup. No haver encaixat cap gol en els dos primers amistosos de pretemporada contra rivals de categoria inferior és un bon senyal de la predisposició de l’equip”, manifesta Medrano.

 

Comparteix la notícia