Search
Close this search box.

El Patí Vilanova denuncia agressions per part d’aficionats del Reus al final del primer partit de la final per l’ascens

Albert Querol, Alexis Castro i Artur Biarnés, els principals agredits

Els jugadors del Patí, ahir just després de la botzina final // JUANJO VIÑA

El Club Pati Vilanova ha emès un comunicat aquest matí denunciant agressions de seguidors dels Reus a jugadors i membres del cos tècnic verd ahir, després del primer partit de la sèrie final per pujar a l’OK Lliga Plata, a la zona de vestidors. En el text el club vol expressar la més enèrgica condemna pels lamentables incidents ocorreguts, quan una part dels aficionats locals van agredir els nostres jugadors i staff tècnic.

Els principals agredits, segons ha explicat el jugador Albert Querol als micròfons de Canal Blau, van ser ell, el tècnic Alexis Castro i Artur Biarnés. Querol ha lamentat la impunitat dels seguidors del Reus, alguns amb la cara pràcticament tapada i amb estics a les mans. “La sensació va ser que ningú va voler intervenir per evitar els fets”, ha manifestat. En els mateixos termes s’ha pronunciat el jugador a elPrimer.cat. Querol va rebre un cop d’estic al colze i el té molt inflat. Jugadors, tècnics i directius del Patí no entenen com aquells individus van poder accedir a la zona de vestidors.

Des del Patí Vilanova són conscients que aquests aficionats no representen a la totalitat de l’entitat, però aquestes accions són completament inacceptables i van en contra dels valors de l’esport i del respecte mutu que han de prevaldre en qualsevol competició esportiva. La violència, en qualsevol de les seves formes, no ha de formar part de l’hoquei patins ni de la nostra societat. La seguretat dels nostres jugadors i de tots els participants ha de ser sempre una prioritat, i no podem tolerar que situacions com aquestes es repeteixin.


 

El club vilanoví insta a les autoritats competents i als organismes reguladors a prendre mesures contundents per investigar els fets ocorreguts i garantir que els responsables siguin degudament sancionats. Així mateix, demana al Reus Deportiu que condemni públicament aquestes actituds i col·labori en la identificació dels autors.

El Patí Vilanova conclou el text apuntant que des del club continuaran treballant per promoure els valors del respecte, l’esportivitat i la convivència pacífica entre aficions. És essencial que tots els clubs, aficionats i institucions ens unim per erradicar la violència de les pistes i assegurar un entorn segur per a tothom. Reiterem el nostre suport i solidaritat amb els jugadors afectats i amb les seves famílies en aquests moments difícils.

El Reus ha publicat un comunicat aquest migdia lamentant i condemnant els fets ocorreguts. En el text destaca que es van produir una vegada finalitzat el partit, quan els jugadors de tots dos equips ja eren als seus vestidors. El club també diu que col·laborarà amb les autoritats competents per a mirar d’esclarir els fets.

Ara el Patí Vilanova ha de decidir en junta directiva quins passos més fa deprés d’haver denunciat les agressions amb el comunicat d’aquest matí.

Comparteix la notícia