Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova descarta celebrar una assemblea i convoca eleccions

Si sorgís una candidatura continuista, hi hauria baixes significatives

Viadel, Ramírez i la seva junta convoquen eleccions // G.M.CH.

El Patí Vilanova ha decidit convocar eleccions. Així ho va determinar la junta ahir en una reunió per tractar el futur immediat del club. La possibilitat de celebrar una assemblea va quedar descartada per guanyar temps.

Des del moment de l’anunci oficial del club hi haurà 30 dies per a la presentació de candidatures. El principal dubte estar a saber si de l’actual junta en sortirà alguna. Els rumors ara com ara apunten que, en cas de sortir una alternativa continuista, hi hauria baixes significatives.

Qui s’aparta segur per coherència i ser una aposta de la directiva actual és Luis Medrano, nomenat director esportiu a principis de març.

Per aspirar a presidir el club és indispensable tenir almenys un any d’antiguitat com a soci i estar al corrent de pagament, segons s’especifica en els estatuts del Patí.

Les eleccions arriben després del descens del primer equip masculí a Nacional Catalana i amb el conjunt femení d’OK Lliga en una situació delicada per salvar-se.

A la base també hi ha hagut moviments, amb un grup de pares i mares que van demanar per carta al president Viadel una sèrie de millores de cara a la temporada que ve.

Venen dies clau per al futur del Patí Vilanova, un històric de l’hoquei català i estatal.

El Patí femení, obligat a guanyar diumenge el Liceo
El Patí Vilanova femení afronta aquest diumenge un altre partit clau amb l’obligació de guanyar. Les d’Enric Batlle reben el Liceo a partir de la una del migdia a Les Casernes. El conjunt gallec va sisè, amb la feina feta. El Patí, penúltim, té la primera plaça de permanència a set punts. El primer equip masculí no jugarà fins al 23 d’abril, quan visitarà el cuer Raspeig en un compromís intranscendent per als dos equips

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins