Search
Close this search box.

El Patí Vilanova dona suport a una acadèmia d’alt rendiment que es vol posar en marxa a Camp Joliu

Es tracta d’una iniciativa que pretén impulsar tot el món de l’skating

Pau Viadel, en primer terme, ahir en la signatura del conveni // CAMP JOLIU

El Patí Vilanova dona suport a la International Skating Academy (ISA), que tindrà la seva seu al Campus Camp Joliu de l’Arboç i que serà una realitat de cara al pròxim mes de setembre. Es tracta d’una iniciativa que pretén impulsar l’hoquei patins, el patinatge artístic i tot el món de l’skating.

Pau Viadel, president del Patí, va estampar la signatura en el conveni firmat ahir i al qual s’han adherit també el Vendrell i el Vilafranca. “És un projecte innovador per fer compatible els estudis amb l’alt rendiment en el món de l’hoquei. Com a club, estem per ajudar a fer millor el nostre esport”, afirma Viadel.

Es busca que qui s’involucri a la International Skating Academy, es formi acadèmicament i esportivament i que també tingui l’opció de nodrir els clubs catalans.

Està previst que de cara a les pròximes setmanes el Noia i el Calafell també signin els seus respectius convenis després de ratificar-ho en junta.

Camp Joliu ja desenvolupa aquest model des de fa dos anys amb la Nastic SportAcademy (NSA), en aquest cas centrada en el futbol i vinculada al club tarragoní.

La presentació va comptar amb la presència de l’exjugador d’hoquei Carles Folguera, director Estratègic de la NSA, que vetllarà per l’objectiu més important de la ISA: “Fer compatible una gran formació acadèmica amb l’alt rendiment esportiu. Que conciliar-ho sigui una realitat”.

Folguera es va incorporar fa dos anys al Campus Camp Joliu després de la seva dilatada experiència al Barça i com a director de La Masia durant dues dècades. Dolors i Lluís Ferrer són els responsables del projecte de la ISA.

Comparteix la notícia