El Patí Vilanova empata (4-4) a la pista de l’Alpicat B amb tres gols de Lalaguna

Amb el punt obtingut, els verds es classifiquen matemàticament per al grup d'ascens

Sergi Lalaguna, en una imatge d'arxiu // G.M.CH

El Patí Vilanova va empatar dissabte a quatre a la pista del cuer Alpicat B. El punt que van obtenir els verds els va assegurar la presència en el grup d’ascens, tot i que no els servirà de res en la segona fase de la competició. Ara els en falta un altre per estar classificats per a la Copa Generalitat.

Lalaguna, amb tres gols, va destacar en el Patí. Ell va ser qui va inaugurar el marcador al minut set de la primera meitat, però els locals van capgirar el resultat a través de Iago Vázquez, que va marcar de penal, i de Soto.

A la represa va tornar a marcar Lalaguna per igualar novament el partit. Ara bé, altre cop es va repetir la història del primer temps, amb dos gols més de l’Alpicat B. Iago Vázquez va repetir per al 3-2 i Héctor González va fer el 4-2 aprofitant la desena falta del Patí.

El Vilanova va acabar certificant el 4-4 final en la recta final del matx gràcies a Jordi Martínez i a la tercera diana de Lalaguna, que va tancar una gran actuació a dos minuts i 48 segons per a la botzina.

El pròxim partit dels verds serà dissabte vinent (19.45 h) contra el Ripoll a Les Casernes. Sis punts separen els dos equips, amb el Vilanova en el segon lloc i el quadre gironí, en el tercer.

[su_box title=”El Patí Vilanova femení perd per 4-0 a Palafrugell”]El Patí Vilanova femení no va poder treure res de profit ahir en la visita a la pista del Palafrugell, rival directe de la zona alta. Les d’Enric Batlle van perdre per 4-0 i transiten terceres en la taula quan falten dues jornades per al final de la primera fase. El Palafrugell comanda la classificació amb tres punts més que el Patí. L’equip de la capital del Garraf rep diumenge que ve (12.30 h) el Mataró, segon classificat.[/su_box]