El Patí Vilanova empata a quatre contra el Reus B en un partit trepidant

Els de Jordi Costa, sempre a remolc, treuen un punt en el darrer minut

Querol busca el xut davant Pellicer // G.M.CH.

El Patí Vilanova va empatar a quatre ahir contra el Reus B en un partit trepidant a Les Casernes. Els visitants, que conformen un equip molt jove i de qualitat, van marcar un ritme alt des del principi.

Va saber competir el Patí, empès per un públic entregat. Va haver-hi tensió per l’equilibri sobre la pista.

L’ambient va recordar al d’èpoques pretèrites en els duels històrics entre els dos clubs.

Fins i tot, van haver d’acudir els Mossos d’Esquadra sense que haguessin d’intervenir després d’una airada discussió entre dos seguidors dels Nois de l’Escala i membres de la banqueta del Reus B. N’hi va haver prou amb la mediació de Mingo Marín, delegat del Patí, i del president del club, Pau Viadel.

El primer temps va acabar amb un 0-1 del segon equip dels del Baix Camp amb un gol de Pol Martínez, excepcional en la definició. A tres minuts del descans Querol no va poder transformar una falta directa per al Patí.

A la represa Oriol Sebrià i Jordi Martínez van avisar en cerca de l’1-1 i el Reus B va respondre amb una doble ocasió desbaratada per Marimon, enorme tot la nit.

De Sivatte va incrementar la renda dels visitants a 18 minuts del final en desviar un tir llunyà de Pol Cabré.

Una falta directa convertida per Oriol Sebrià amb molta qualitat va permetre al Patí Vilanova firmar l’1-2, però també de falta directa va tornar a marcar el Reus B. L’executor va ser Pol Martínez, que feia el seu segon gol del matx.

Tot i tornar a estar de nou dues dianes avall, el Patí no va tirar la tovallola.

Querol, a la mitja volta, va fer el 2-3 a 12 minuts del final i, tot seguit, va perdonar el 3-3 després de robar la bola i encarar el porter. El públic de Les Casernes rugia.

Faltant tres minuts per a la botzina, Pau Pellicer va marcar el 2-4 de falta directa. Tanmateix, no va trigar a replicar el Vilanova altra vegada a través d’Oriol Sebrià, que va marcar un penal provocat per Querol.

En l’últim minut Mudarra va establir el 4-4 final després de recollir la bola a tocar de la línia. Se li havia esmunyit al porter per sota el cos en un tir d’Oriol Sebrià.

L’última possessió va ser per al Reus B amb el Patí jugant amb inferioritat per una targeta blava a Querol, que no entenia com li van xiular una falta sobre De Sivatte.

Del partit va destacar el debut oficial del jove Aleix Ferrer amb el primer equip dels de la capital del Garraf

El Patí Vilanova es manté invicte després de tres jornades, amb dos empats a casa i una victòria fora.

[su_slider source=”media: 23661,23660,23662,23659,23656,23655,23658″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]