Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova es posa en marxa amb la primera sessió de la pretemporada

El club, de moment, té aparaulats tres amistosos de preparació

Querol i Marimon, dos dels nous fitxatges del Patí, atenen les instruccions de Jordi Costa // G.M.CH.

El primer equip masculí del Patí Vilanova ja està en marxa. Ahir al vespre el tècnic Jordi Costa va dirigir el primer entrenament de la pretemporada a Les Casernes.

No va faltar cap dels quatre nous fitxatges: el porter Albert Marimon i els davanters Oriol Sebrià, Roger Amores i Albert Querol.

Encara no s’han pogut incorporar al grup Donoso i Mudarra. La sessió d’ahir la van completar jugadors del planter. L’equip repetirà avui, demà i dijous i tornarà a la feina dilluns vinent.

Jordi Costa ha dissenyat una pretemporada per posar l’equip a punt de cara al debut a la Lliga, previst per al cap de setmana del 24 de setembre. El sorteig del calendari de la Nacional Catalana serà el 31 d’agost.


“Ens espera una temporada llarga i exigent tant físicament com mentalment. L’objectiu d’aquesta primera setmana és que els jugadors tornin a patinar i a tocar la bola a partir de diferents exercicis”, assenyala Jordi Costa.

Els entrenaments, com és habitual, es combinaran amb partits de preparació.

De moment, el Patí en té aparaulats tres: el 3 de setembre a la pista del Congrés (OK Lliga Plata); el 10 de setembre a Les Casernes contra el Tordera (OK Lliga Plata) i el 17 de setembre davant el Sant Ramon (Primera Catalana) també al pavelló vell.


Un moment de la sessió d’ahir a Les Casernes // G.M.CH.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins