El Patí Vilanova es proclama campió de Catalunya Fem15 a Les Casernes

Les de Juanjo Ferrer derroten el Manlleu (6-1) en la final

El Patí Vilanova celebra el títol // TWITTER FCPATINATGE

El Patí Vilanova va apuntar-se ahir el títol en el Campionat de Catalunya Fem15, disputat a Les Casernes. En la final va golejar el Manlleu, l’equip revelació, per 6-1.

Les de la capital del Garraf van haver de jugar amb la pressió de ser favorites i de jugar a casa. Se’n van sortir amb èxit i van donar continuïtat al títol que el passat novembre van aconseguir en l’Eurohockey Cup.

La final va ser clarament del Vilanova, que va inaugurar el marcador al principi del partit a través d’Irina Pérez. Va empatar el Manlleu quatre minuts més tard, però la rèplica del Patí tampoc no va trigar amb el 2-1, obra de Carla Ferrer.

Les verdes ja no van donar opcions al quadre osonenc. Aina Ferrer, Beth Boekestein i Irina Pérez van deixar el matx vist per a sentència amb un 5-1 a la mitja part. A la represa va posar-hi la rúbrica de nou Beth Boekestein amb el 6-1 final.

Amb la victòria, les celebracions del Patí van agafar tot el protagonisme sobre la pista interior de Les Casernes. Les de Juanjo Ferrer van poder festejar el títol amb l’afició.

El Vilanova havia partit del grup B de la competició i va completar la fase inicial amb tres triomfs en tres partits: 1-2 al Palau, 5-3 al Torrelles i 4-1 a l’Arenys de Mar.

En semifinals les verdes van superar una autèntica revàlida amb un triomf per 3-2 contra el Girona després d’aixecar un 1-2 en els últims cinc minuts. Noa González i Irina Pérez van fer els gols de la remuntada.

[su_box title=”Adeu a les opcions d’ascens a l’OK Lliga femenina”]El Patí Vilanova femení B va dir adeu divendres a la nit a les opcions d’ascens a l’OK Lliga. Les d’Enric Batlle van perdre per 2-4 contra l’Alpicat en el segon partit de la sèrie de semifinals. Blanca Angrill va fer els dos gols del Vilanova. Les lleidatanes ja havien guanyat a casa (7-5) i van certificar el passi a la final a Les Casernes. D’aquesta manera, es confirma que el conjunt vilanoví no tindrà presència a la màxima categoria estatal la temporada que ve.[/su_box]