El Patí Vilanova es queda amb la mel als llavis a la pista del Reus B

Els verds deixen escapar un 3-5 i reben l'empat en el darrer minut

Vergés va fer dos dels cinc gols del Patí // JUANJO VIÑA

Amb la mel als llavis. Així es va quedar ahir el Patí Vilanova a la pista del Reus B Virginias, líder del grup A de la Nacional Catalana, després d’empatar a cinc.

Els verds dominaven per 3-5 a falta de 9 minuts i 11 segons per a la botzina i van encaixar el 5-5 en el darrer minut.

Aquest cop el Vilanova no van estar encertat a bola parada i durant el partit va desaprofitar un penal i dues faltes directes.

El primer temps va acabar amb un 2-3 per als de Jordi Costa, que es van avançar gràcies a Albert Querol.

Dues dianes de Fargas van permetre al Reus B capgirar el 0-1 inicial, però Amores i Jordi Martínez van tornar a situar per davant el Patí.

A la represa Gerard Vergés va marcar el 2-4. Dídac Vallvé va replicar per als locals i Vergés va repetir per fer pujar el 3-5 en l’electrònic.

Pol Martínez va tornar a donar mostra de la classe que atresora i va anotar el 4-5 faltant sis minuts. El Patí estava resistint amb aquest avantatge mínim, quan el joc es va aturar per una trifulga a la grada.

Amb el partit reactivat, De Sivatte va empatar a 57 segons de la botzina.

Ara arriba l’aturada nadalenca. El Patí reprendrà la competició el 14 de gener a Les Casernes tot rebent el GEIEG. Els verds continuen segons.

[su_box title=”El Patí Vilanova femení supera el Manlleu B”]El Patí Vilanova femení va cloure dissabte el 2022 tot desfent-se del Manlleu B per 4-3. Un penal convertit per Paola Pascual va servir per inaugurar el marcador i Irina Pérez va eixamplar la renda sortint de darrere de la porteria. Aina Vila va fer el 2-1 i encara abans del descans Marina Asensi va tornar a incrementar l’avantatge del Patí. A la represa, Rut Bayer va fer el 3-2, però les d’Enric Batlle van marcar el 4-2 amb un tir llunyà d’Ares Noguera. En el tram final va arribar el 4-3 definitiu, obra de Júlia Melchior. El Patí va tercer en el grup B de la Nacional Catalana. El 15 de gener visitarà el Mollet en l’estrena del nou any.[/su_box]